Suggesties
Dagsuggesties
Voorgerecht - Zeeuwse Creuze Oesters - 3 stuks
Deze overheerlijke oesters kan je nu ontdekken.
11,00
Voorgerecht - Zeeuws Creuze Oesters - 6 stuks
Zeker iets om te proeven.
21,00
Voorgerecht - Coquilles Saint Jacques
Coquilles gebakken in een kruidige olijfolie met een fris slaatje.
17,00
Voorgerecht - Kreeft Lyonnaise Madame Fran
Het vlees van een 1/2 kreeft in een bereiding van Madame Fran de Lyon.
29,00
Hoofdgerecht - Gamba Hemingway
Hemingway schreef dat een Spaanse kok, in zijn kroegje met halfopen keuken, de gamba’s bakte in een wok in olijfolie. Het kruidenmengsel was verrukkelijk. Hemingway prees de kok om zijn kunst. De man wuifde het compliment weg en zei: “Kom ik zal je tonen hoe eenvoudig dit is”. Hemingway schudde meewarig zijn licht beneveld hoofd en declameerde; “Beste man ik nodig jou uit. Ik zal je alles vertellen over hoe je een roman schrijft. De kans is echter heel klein dat je erin slaagt wereldfaam te verwerven. Ik heb dus niet de pretentie om gamba’s volgens jouw recept te bakken om daarna vervloekt te worden.” De kok ging een fles van zijn beste wijn halen. Hemingway dronk op de Gamba’s, de kok maakte een buiging en dronk op Hemingway.
32,00
Hoofdgerecht - Gebakken Rode Zalm met een zeer zachte Groene Currysaus
Een rode zalmfilet met de speciale in huis gemaakte zachte currysaus (Zelfde als deze die je kon degusteren bij de Scampi met asperges)
32,00
Dessert - IJs Astrid - A la minute gemaakt door Lis (Kleine wachttijd- voor iets speciaal moet je geduld hebben)
10,50
Dessert - Kaasbordje van Kaasaffineurs Van Tricht uit Antwerpen
Een selectie kazen die je nergens in de groothandel kan kopen. Een ontdekkingsreis door 5 landen - Het Moerduiveltje - Geitenkaas uit België / Wrangeback uit Zweden / Buronoix - een kaas met een notensmaakje uit Frankrijk / Bolle - een krijtige kaas uit Nederland / Berliner Blue - een Duitse blauweschimmel.
16,50